Produkter og tjenester

Sitemaster
Totalløsning for generering og vedlikehold av nettsteder.  Løsningen inkluderer webhotell, epost, design og publiseringsverktøy.  Med Sitemasters avanserte publiseringsverktøy har du full kontroll over artikler, aktivitetskalender, diskusjonsfora, meningsmålinger, m.m.  Sitemaster inneholder en rekke maler for layout og design av nettsteder.  Sitemaster er en distribuert applikasjon - ingen installasjon på deres maskiner er nødvendig.

Les mer om Sitemaster her  


Spacemanager
Spacemanager er et lettbetjent verktøy til å sette opp vegger og hylleseksjoner, og deretter fylle disse opp med varer.  Arbeidet foregår i et grafisk grensesnitt med dra-og-slipp funksjonalitet.  Foruten grafiske presentasjoner kan verktøyet  generere utskrifter med tilhørende koordinater.

Les mer om Spacemanager her  

 


Proprietære løsninger - utviklingsarbeid
XitePro utvikler også unike løsninger for virksomheter med spesielle behov.  Totalløsninger eller delløsninger med sømløs integrasjon i eksisterende applikasjoner.  Ta kontakt.


Webdesign
Vi legger vår stolthet i å produsere presentasjoner som effektivt kommuniserer våre kunders forretninger til Deres målgrupper.  Våre design er er nøye planlagt for  å sikre et konsekvent uttrykk gjennom hele nettområdet, kort nedlastningstid og intuitiv navigasjon.


Annet designarbeid
XitePros designteam kan forøvrig tilby:

  • Online reklame - design av bannere, buttons, webplakater
  • Logodesign - firmalogoer, produktlogoer
  • Profilmateriale - brevark, konvolutter, visittkort
  • Presentasjoner - Powerpoint, Flash, mm.

Ta kontakt.