Bli XitePro Partner

XitePro tilbyr svært gode betingelser til forhandlere som ønsker  å selge våre produkter.  Ved å utvide vareutvalget med våre kvalitetsprodukter, vil dere kunne tilby deres kunder profesjonelle, lettbetjente og fleksible internettløsninger.  Vi tar oss av administrasjon og support.

Hvem kan bli partner?
XitePro søker partnere med erfaring innen salg av it-produkter.  Partnere må kunne dokumentere en generell datakompetanse tilsvarende datakortet. 

Hva forventer vi av en XitePro Partner?
Vi forventer at våre partnere er interessert i å tilby sine eksisterende- og nye kunder internettrelaterte tjenester, og at de gjør en aktiv innsats for å selge XitePros produkter.  Vi forventer også at våre partnere har et oppegående nettsted og er villige til å omtale våre produkter på sine sider.

Opplæring
Det er viktig for oss at våre partnere har god greie på de av applikasjonene våre de forhandler videre.  Etter at kontrakt er inngått vil XitePro partnerens salgsansvarlige motta opplæring i de produkter de ønsker å forhandle.  Opplæringen er kostnadsfri.  

Elektronisk formidling
Alle XitePros produkter selges online, og vårt bestillingsskjema gjøres tilgjengelig fra fra partnerens nettsted.  Partnere blir tildelt et unikt referansenummer som registreres sammen med hver produktbestilling de genererer.  Partnere mottar godtgjørelse fra XitePro DA for hver refererte bestilling.  

Hva kan våre partnere forvente seg av oss?
XitePro DA legger vekt på profesjonelt samarbeid og ryddige avtaler.  Vi tilbyr våre partnere gode betingelser for å utvide sitt vareutvalg til fordel for seg selv og sine kunder.  Drifting av distribuerte applikasjoner, administrasjon, og support tar vi oss av.

  • Gode og oversiktlige provisjonsvilkår
  • Punktlig utbetaling av godtgjørelser
  • Partnerspesifikke salgskampanjer
  • Kvalitetsprodukter til fornuftige priser

Er du interessert?
Er du interessert i å bli XitePro Partner, eller om du har spørsmål om vårt partnerprogram, vennligst kontakt oss ved å sende en e-post til post@xitepro.com eller ringe 412 39 041 (8-16 man.-fre.).