Hva er Spacemanager

Spacemanager er et profesjonelt planogramverktøy for å generere grafiske presentasjoner av hyller, seksjoner og hele vegger med varer, til bruk i butikker og lagere. Spacemanager lar deg enkelt registrere varer med tilhørende bilder, slik at du raskt kan bygge visuelt korrekte hylleseksjoner og sette opp butikkspesifikke veggpresentasjoner.

Med Spacemanager kan du eksportere bilder av enkeltseksjoner og hele vegger. Det er enkelt å skrive ut grafiske presentasjoner med tilhørende produktbeskrivelser og koordinater.

Utskrifter viser enten varenavn/nr. på enkeltvarer, eller koordinater som kan leses av på en automatisk generert og oversiktlig plasseringsmatrise.

Programmet gir deg oversikt over hvilke seksjoner de enkelte varene er plassert i.  Erstatt varer med noen få klikk, sett opp komplette vegger på rekordtid, flytt om på hyller og seksjoner i løpet av sekunder.  Det som tidligere har tatt dager kan nå gjøres på minutter og med høy gjenbruksgrad i nye prosjekter.

Vi har lagt stor vekt på oversiktlige skjermbilder og enkel betjening.  Med kun grunnleggende datakompetanse og kort opplæringstid vil ikke-teknisk personale kunne utnytte programmet fullt ut. Ideelt for butikkadministrasjon, leverandører, selgere, osv.

Planlegg komplette butikker, lag oversiktlige veivisere for butikkpersonale, foreslå produktplassering for leverandører, send tilbud på varesortiment, osv. med grafiske presentasjoner generert på rekordtid. Spacemanager gjør planleggingen av vareplassering enklere og mer effektivt.

Spacemanager 1.8.1
  • Ubegrenset antall varer, seksjoner, vegger og butikker
  • Rask registrering av varer og tilhørende varebilder
  • Seksjoner settes hurtig opp etter brukerens mål
  • Varer kan ligge på hylle eller henge på peg
  • Manuell eller automatisk fordeling av varer på hylle
  • Fri hylleplassering
  • Omorganiser hyller, seksjoner eller hele vegger med noen få museklikk
  • Full oversikt over hvilke seksjoner hver vare er plassert i
  • Eksporter bilder av seksjoner og vegger i JPEG format
  • Oversiktlige utskrifter 

Minimum systemkrav
PC med Pentium 90MHz el. tilsv, 32MB RAM, Windows NT, Windows 98, Windows98SE, Windows Me, Windows 2000 eller Windows XP.

Mer informasjon om Spacemanager

     Last ned siste versjon her (Versjon 1.8.1)

     Spacemanager dokumentasjon

     Ferdig oppfylt eksempel på arbeidsområde
       Pakk ut zip-filen i en katalog på harddisken, og velg katalogen under
       'Innstillinger' på verktøylinjen.